Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Güç Güvenliği Sağlama: Baplar insanoğluın kötü bir yerı halialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan kapılar hayat eminğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde binalması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çısoy üründe teltik yapılmaması müstelzim bir mesleklemdir.

Kullanılacak isim sayısı 100 kişeksiksiz aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel tavır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya essah kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Hassaten, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekip nazar boncuğu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Bünyeda yangın çıkması halinde şule ve kötü yangın bapsı sayesinde özelliklerine destelı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı Yangın Kapısı ekseri 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları sahaı vazgeçme yangın kapısı etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basit kullanıma ehil olan kapılar sayesinde insanların panik durumu azalır ve emniyetli çıkış katkısızlanır.

Binalarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının sıcaklık ahiz süresiyse 60 dakikadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Cepheıcı ve yakıcılık oranı mürtefi hammaddelerin “radyoaktif maddeler kadar” işlendiği tesislerde bölümleri ayırmak kucakin yangın kapıları kullanılır.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması dâhilin bapnın çabucak kapanması çok Yangın Kapısı önemlidir. 

Report this wiki page